Salutare.
Astazi am incercat sa intru pe un cont de yahoo pe care nu l-am mai folosit de mult si la care ii stiu parola.
Cand sa ma loghez imi apare fereastra ca sa introduc codul de securitate dupa care imi cere sa dau raspunsul la intrebarea secreta - evident acesta nu il mai stiu.
Din cate am citit eu acum pe net daca nu mai stii raspunsul al intrebarea secreta se duce naibii si contul.
Totusi va intreb si pe voi - stiti daca mai pot face ceva pentru a imi recupera contul. (eventul sa il sterg ca sa imi pot inapoi numele)

Multumesc.
HTML Comment Box is loading comments...
sorry, nu avem nicio legatura cu americanii de la yahoo
conturile si parolele sunt probleme de securitate de-ale lor.
Daca nu iti este blocat accesul din cauza incercarilor repetate de logare cu parola gresita, atunci incearca sa intri in cont prin intermediul YM si sa iti completezi mail-ul alternativ pentru resetarea parolei.
Un cont de yahoo poate fi sters doar daca esti logat si alegi din setari Terminate this Account dar si atunci dureaza 90 pana dispare complet.
Stiu Aurel dar poate este cineva care s-a lovit de aceeasi problema si a gasit rezolvare.
Daca nu, asta este, un alt id....
Pai nu pot intra nici pe messenger si nici pe mail din browser (dupa ce bat parola in browser imi apare capcha si apoi sa raspund la intrebarea secreta - pe care nu o stiu). Nici nu mai stiu daca am mail alternativ la el.
Si chiar daca as sti mail-ul alternativ pot sa intru pe acel mail si sa reactivez contul blocat?
Intre timp am batut de 2 ori raspunsul gresit la intrebarea secreta si mi l-a blocat pentru 12 ore.
Daca ai introdus mail-ul alternativ atunci cand ti-a cerut el, ai optiunea atunci cand te intreaba chestia secreta si sa iti trimita link-ul de resetare al parolei pe mail-ul alternativ.
Daca nu iti apare treaba asta inseamna ca nu il ai activat.
Am dat si eu de problema asta dar cu o data schimbata....nu mi-a luat parola (care la mine e unica) ceea ce am dedus ca cineva...cumva mi-a blocat-o....fa-ti alt cont..ca sunt tovarasi care "te iubesc".
Din fericire pentru mine am reusit sa recuperez contul.
Din cate am inteles cei de la yahoo doresc sa elimine conturile care nu sunt utilizate o anumita perioada. Astfel iti baga acel cod captcha si apoi mail-ul alternativ (daca a fost introdus anterior dupa cum spunea imkobra) sau intrebarile secrete.
Daca nici una din conditiile anterioare nu sunt indeplinite cu success se duce naiba acel id. (banuisc ca daca trimiti mail la ei poate mai exista vreo sansa dar nu am incercat)

Mi-am adus aminte ca ultima data m-am logat din IE pe acel cont si am avut norocul ca nu am mai reinstalat windows-ul de atunci.
Ulterior am trecut la mozilla si nu am mai accesat acel cont.
Acum am intrat din nou pe IE si dupa ce am introdus contul si parola mi-a cerut doar codul captcha fara sa mai ceara email alternativ sau intrebare secreta (banuiesc ca erau stocate pe IE niste cookie-uri)

Acum fiind patit o sa fac o salvare a tuturor informatiilor care sunt stocate in browser (cookie. etc) ca cine stie cum se mai buseste sistemul si mai am nevoie de ceva.
Stiu ca pe site-ul vechi pusese Aurel o aplicatie care facea acest lucru.
Acum nu mai am chef dar voi cauta maine.

Bafta multa tuturor si fiti atenti cu intrebarile secrete de la yahoo - nu le bagam noi in seama dar uneori sunt esentiale.
All times are GMT +1. The time now is 1:18 pm.